Over mij

Tot medio 2013 ben ik als jurist werkzaam geweest in verschillende functies, vooral binnen de overheid. Toen heb ik het bureau en de vergadertafel achter me gelaten om me verder te ontplooien. Sindsdien werk ik als voetreflextherapeut aan gezondheid en welzijn.

Ik heb de driejarige opleiding tot VoetreflexPlus therapeut gevolgd bij Total Health, aangevuld met een eenjarige opleiding medische basiskennis. Mijn kennis en vaardigheden houd ik op peil door middel van bijscholingen en collegiale intervisie.

Ik beoefen mijn vak met enthousiasme en aandacht. De positieve ervaringen van mijn cliƫnten laten zien hoe waardevol voetreflextherapie kan zijn bij het behandelen van lichamelijke klachten en het oplossen van blokkades.

Ik werk veel met cliƫnten die stress- en spanningsklachten hebben (denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, migraine, spijsverteringsklachten, klachten van het bewegingsapparaat, burn-out, slecht slapen). Maar ook met andere klachten kun je bij mij terecht.

Verder heb ik me gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie en babyreflexologie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben lid van de VBAG, een erkende beroepsvereniging (lidmaatschapsnummer 2181101). Via de VBAG ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (registratienummer 309443R). Ik werk conform het privacyreglement (zie ook mijn privacyverklaring) en alle overige kwaliteitsvereisten van de VBAG. Iedere zorgaanbieder is wettelijk verplicht zich aan te sluiten bij een klachtbehandelings- en een geschilleninstantie. Via mijn beroepsvereniging ben ik aangesloten bij Quasir en Zorggeschil.

Ik ben aangesloten bij De Ronde Venen Gezond, het netwerk van complementair werkende therapeuten in de gemeente De Ronde Venen.